SERVICEpunten

De Bakkerie

Metaalweg 5

3751 LS Bunschoten-Spakenburg

0332997430

Goemans Versbakkerij

De Smidse 7 - 9

1969 NA Heemskerk

0251238354

Echte bakker Jan Swaanen


Apollostraat 1

5081 GS Hilvarenbeek

0135051322

Schone ovenwagens zonder zelf te schrobben

Je hebt aangekoekte ovenwagens en aangebakken broodkarren? En je hebt zelf geen tijd of zin om te schrobben, te boenen en te poetsen? Dat snappen wij heel goed. Je bent bakker dus je wilt brood en banket bakken en niet met schoonmaken bezig zijn. Hospamed helpt je graag. Omdat schoonmaken van bakkersmateriaal onze core business is.

Hoe helpt Hospamed jou?

Je kunt je vieze ovenkarren bij een HOSPAMED Service punt brengen, daar worden ze vervolgens schoongemaakt volgens de Hospamed methode. Na de schoonmaak blinken de wagens als nooit tevoren en kunnen ze weer opgehaald worden. Vaak gebeurt dit hele proces binnen één of twee dagen zodat je het materiaal weer snel kunnen inzetten.

Voordelen van schone wagens

Schoonmaken volgens de Hospamed methode biedt vele voordelen, zoals:

Blije medewerkers en tevreden klanten krijg je onder andere met schoon bakmateriaal. Het zorgt voor een frisse uitstraling. Maar wist je dat aangebakken ovenwagens je producten vervuilen? En wist je dat aangekoekte broodkarren ook nog eens 5 tot 10% extra energie verbruiken?

Voorbereiding ovenwagens

GAATJES BOREN

Zowel boven als onder op de hoeken zodat het reinigingsmiddel er makkelijk uit kan lopen.

5 MM

5mm is hiervoor voldoende.

OOK DE STIJLEN

De stijlen kunnen ook vollopen tijdens het dompelen, ook deze moeten moeten weer leeg zijn leeg gelopen voor deze de oven in gaan.

*Om te kunnen boren in RVS dient u een metaalboor te gebruiken die gelegeerd is met cobalt, de zogenaamde cobalt boor of RVS boor. Deze boren dienen wel zorgvuldig gebruikt te worden, door de cobalt legering is deze boor zeer hard en breekt makkelijk bij verkeerd gebruik.

voorbeelden

vieze ovenwagen ovenkar

Voor

Na

VOOR

schone ovenwagen ovenkar hoek

NA

VOOR

schone ovenwagen ovenkar

NA

Wat kost het?

Een ovenwagen door ons laten schoonmaken kost € 50,00 per kar. 

Wil je graag zelf een reinigingsmachine van Hospamed hebben in je bakkerij? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we geven je er graag informatie over.

Schoonmaken met Hospamed werkt buitengewoon. Al je bakmateriaal brandschoon.