Hospamed

Geef uw bedrijf een voorsprong!


De beste duurzame oplossing voor het reinigen van vervuilde Ovenwagens, bakmaterialen, Keukengereedschappen en meer...

Handmatig je bakmateriaal wassen? Dat hoeft vanaf nu niet meer. Dankzij Hospamed. Hospamed is de oplossing om je bakmateriaal in korte tijd volledig schoon te krijgen. En dat op een duurzame, betrouwbare en efficiënte manier. Na groot succes in Duitsland en Oostenrijk nu ook in Nederland.

WAT onze klanten zeggen

Werkwijze van Hospamed

De reinigingsmachine vullen we met speciaal door Hospamed ontwikkeld reinigingsmiddel voor bakmaterialen. We verwarmen de machine tot 55° C. Vervolgens gaat het bakmateriaal in bad.  Daarop doet het reinigingsmiddel van Hospamed zijn werk.

Afhankelijk van de vervuiling verblijft het materiaal tot maximaal twee uur in bad. Daarna moet je het even afspoelen met schoon water. Of stop je het kort in de vaatwasser. Je kunt het materiaal meteen weer inzetten.

voorbeelden

vieze ovenwagen ovenkar

Voor

Na

VOOR

schone ovenwagen ovenkar hoek

NA

VOOR

schone ovenwagen ovenkar

NA

REsultaten van gebruikers

VOOR

NA

VOOR

NA

VOOR

NA

VOOR

NA

Onze diensten en garanties

We kunnen de vervuiling van jouw ovenwagens, bakplaten en pannen niet voorkomen, maar we bieden alles wat je nodig hebt om ze moeiteloos schoon te maken. Geen extra personeel en geen extra dure werkuren.

Wij overtuigen je vóór de aankoop van de effectiviteit van onze producten. We adviseren je daarom graag ter plaatse over de toepassing. Uiteraard werken we samen met je voor een oplossing op maat. 

Wij bieden je een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf. 

Een compleet reinigingssysteem voor het betrouwbaar, duurzaam en efficiënt reinigen van je ovenwagens en ander bakmateriaal gemaakt van alle materialen zoals roestvrijstaal, zwart staal en plastic, behalve aluminium.

Bel of e-mail voor een afspraak. Dan komen wij graag bij je langs.