Nieuws & Beurzen

22 - 26 oktober 2023 München

eerste Hospamed servicepunt van nederland 20-03-2023

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat De Bakkerie in Spakenburg het eerste servicepunt van Hospamed is waar we onze professionele reinigingsservices aanbieden. We zijn er trots op dat we kunnen samenwerken met De Bakkerie om onze diensten dichter bij onze klanten te brengen en de behoeften van bakkerijen in de omgeving te ondersteunen.


Als professioneel schoonmaakbedrijf hebben we jarenlange ervaring in het reinigen en desinfecteren van keukenapparatuur, waaronder ovenwagens. Onze ovenwagen-reinigingsservice biedt bakkerijen de mogelijkheid om hun ovenwagens grondig te laten reinigen en waardoor ze hygiënisch en weer vrij van bacteriën zijn.


Door samen te werken met De Bakkerie, kunnen we onze diensten nu nog beter afstemmen op de behoeften van de kleinere bakkerijen. 


We zijn dankbaar voor de samenwerking met De Bakkerie en willen onze waardering uitspreken voor hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. We hopen dat deze samenwerking zal leiden tot meer succes voor zowel Hospamed als De Bakkerie, en dat we nog vele jaren kunnen blijven samenwerken om onze klanten de beste service te bieden.

Met vriendelijke groet,

Sige Bart

5, 6, & 7 Maart

2023

STAND: D134

Evenementenhal Gorinchem

HAMBURG 13 - 17 maart 2020