Schone ovenwagens zonder zelf te schrobben

Je hebt aangekoekte ovenwagens en aangebakken broodkarren? En je hebt zelf geen tijd of zin om te schrobben, te boenen en te poetsen? Dat snappen wij heel goed. Je bent bakker dus je wilt brood en banket bakken en niet met schoonmaken bezig zijn. Hospamed helpt je graag. Omdat schoonmaken van bakkersmateriaal onze core business is.

Hoe helpt Hospamed jou?

We halen de ovenwagens, rvs-bakplaten en karren op bij de bakker. Of bakkers bezorgen deze zelf bij onze loods. Vervolgens worden ze schoongemaakt volgens de Hospamed methode. Na de schoonmaak blinken de wagens als nooit tevoren en kunnen ze weer opgehaald worden. Vaak gebeurt dit hele proces binnen één dag zodat bakkers het materiaal weer snel kunnen inzetten.

Voordelen van schone wagens

Schoonmaken volgens de Hospamed methode biedt vele voordelen, zoals:

  • Je bespaart tijd
  • Je bespaart kosten
  • Je bespaart water en schoonmaakmiddelen
  • Je krijgt blije medewerkers

Blije medewerkers en tevreden klanten krijg je enkel met schoon bakmateriaal. Het zorgt voor een frisse uitstraling. Maar wist je dat aangebakken ovenwagens je producten vervuilen? En wist je dat aangekoekte broodkarren ook nog eens 15% extra energie verbruiken? Daarnaast is onze methode zo goed doorontwikkeld dat het minder arbeid, minder tijd, minder water en minder schoonmaakmiddelen kost.

Hospamed is een duurzame en zeer eenvoudige oplossing voor het reinigen van bakmaterialen zoals ovenwagens en rvs-broodkarren.

voorbeelden

vieze ovenwagen ovenkar

Voor

Na

VOOR

schone ovenwagen ovenkar hoek

NA

VOOR

schone ovenwagen ovenkar

NA

Wat kost het?

Een ovenwagen door ons laten schoonmaken kost € 50,00 per kar. Wil je dat we de kar bij je ophalen en weer terugbrengen? En is je bedrijf gevestigd in de regio van IJmuiden? Geen enkel probleem. Inclusief onze haal- en brengservice kost schoonmaken dan € 65,00 per kar. Vaak heb je de kar dezelfde dag alweer in gebruik.

Wil je graag zelf een reinigingsmachine van Hospamed hebben in je bakkerij? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we geven je er graag informatie over.

Schoonmaken met Hospamed werkt buitengewoon. Al je bakmateriaal brandschoon.