Onze diensten en garanties

We kunnen de vervuiling van je ovenwagens, bakplaten en pannen niet voorkomen. Toch bieden we alles wat jij nodig hebt om ze moeiteloos schoon te maken. Bovendien is het zo eenvoudig en efficiënt dat je geen extra personeel en geen extra dure werkuren nodig hebt.

Wij overtuigen je graag vóór de aankoop van de effectiviteit van de Hospamed producten. We adviseren je natuurlijk graag ter plaatse over de toepassing. En we werken samen met je voor een oplossing op maat.


Wij bieden je op maat gemaakte oplossingen voor je bedrijf.

  • Een compleet reinigingssysteem voor het betrouwbaar en duurzaam reinigen van je ovenwagens en ander bakmateriaal in je bedrijf gemaakt van alle materialen zoals roestvrijstaal, zwart staal, plastic, behalve aluminium.
  • Een modern ongeëvenaarde ALU Star reinigingsmachine voor aluminium bakmaterialen.

Met deze producten garandeert HOSPAMED® NL

  • Absoluut hygiënisch gereinigde ovenwagens, aluminiumplaten, bakplaten en andere bakmaterialen. Deze kunnen onmiddellijk na het afspoelen met schoon water, zonder schadelijke stoffen, weer direct ingezet worden.
  • Een geld-terug-garantie; Je neemt geen enkel risico, want gerechtvaardigde klachten brengen geen kosten met zich mee. En als je niet tevreden bent, krijg je jouw geld terug.


Zorgvuldige monitoring en het vakmanschap van onze fabrikanten zorgen voor de hoge standaard van onze moderne reinigingstechnologie.

Wij zijn de duurzaamste oplossing om het verontreinigingsprobleem in de bakkerij op te lossen.

We helpen je graag.